четвер, 30 березня 2017 18:09

Шарф скінні - наймодніший аксесуар теплого сезону
10

Шарф скінні - новий атрибут модного образу
Фото: pinterest.com
Шарф скінні - новий атрибут модного образу
Шарф скінні - новий атрибут модного образу
Шарф скінні - новий атрибут модного образу
Шарф скінні - новий атрибут модного образу

У моду входить аксесуар у стилі 70-их - шарф скінні. Трендсеттери пропонують замінити ним чокери, що стали хітом минулого року. Облягаючі кольє швидко вийшли з моди, а ось бажання підкреслювати шию залишилося.

Шарф акцентує увагу на верхній частині тіла та розставляє акценти в образі. Залежно від стилю, аксесуар можна зав'язати як шийну хустку, залишити довгі звисаючі кінці або оповити навколо шиї.

Найпопулярніша модель аксесуару - чорна стрічка. Колір став трендом завдяки універсальності. Якщо образ виконаний у світлих або, навпаки, темних відтінках, можна шарф зробити акцентом. Зіркові модниці пропонують поєднувати принтовані варіанти пастельних відтінків або експериментувати з яскравими моделями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди весняного-літнього сезону: високі шкарпетки та квіткові сукні

Тонкі шарфи особливо оригінально поєднуються з глибоким декольте та відкритими плечима - виходить дуже чуттєво та жіночно. Варто зауважити, що такий аксесуар візуально витягує силует.

У весняному сезоні смугастий принт тримається на модному олімпі. На відміну від попередніх віянь, сьогодні популярності набули речі з широкими смугами. Це створює візуальний ефект об'єму та надає одягу більше екстравагантності.

Зараз ви читаєте новину «Шарф скінні - наймодніший аксесуар теплого сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі