четвер, 01 вересня 2022 04:00

Шкарпетки з прикрасами й чоловіча краватка: шість трендових аксесуарів цієї осені
6

Дизайнери постійно показують трендові варіанти прикрас і аксесуарів, які зроблять образ цікавішим.

Цієї осені модні експерти рекомендують виділятися і не боятися носити незвичайні речі. Одним з таких будуть подвійні сумки. Восени стилісти радять міксувати в одному комплекті різні сумки. Приміром, мають ефектний вигляд шопер і клатч або дві кроссбоді у різних відтінках. Про це пише видання joy-pup.

Ще одним сміливим трендом будуть об'ємні шапки. Варто звернути увагу на моделі зі штучного хутра в різних кольорах. І не обов'язково обирати чорні або коричневі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика Коко Шанель: 10 стильних прийомів, які модниці обожнюють і сьогодні

Подвійний пояс також стає актуальним. Ви можете підв'язати сукню або піджак двома поясами одночасно. Також стилісти пропонують використати один подвійний пояс, за допомогою якого можна зробити багатошаровий образ.

Чоловіча краватка в жіночому образі була дуже популярною кілька років тому. І знову повертається на модну арену. Восени доповнюйте елегантні й ділові образи краватками – товстими чи тонкими, однотонними чи з принтами. Їх круто міксувати з піджаками, сорочками або блузками.

Восени стилісти радять міксувати в одному комплекті різні сумки
Фото: Pinterest
Ще одним сміливим трендом будуть об'ємні шапки
Подвійний пояс також стає актуальним
Чоловіча краватка в жіночому образі була дуже популярною кілька років тому
Чудовим варіантом прикрас на цю осінь будуть чокери

Чудовим варіантом прикрас на цю осінь будуть чокери з екошкіри, металу, із замочками, камінчиками, заклепками та інші. У тренді широкі моделі. Також зверніть увагу на чокери з атласної стрічки, які будуть класними варіантами до святкового вбрання.

Шкарпетки з прикрасами є незвичним, але цікавим трендом. Обирайте моделі з хутром, вишивкою, люрексом, стразами та навіть камінням. Їх вдало поєднують з туфлями, кедами й ботильйонами.

Модні експерти виділили головні предмети осіннього гардеробу, без яких цьогоріч не обійтися. Варто вже почати планувати свій капсульний гардероб. Осінні тренди яскраві та різноманітні. Однак гарну капсулу можна скласти на основі базових речей.

Восени в моду повертаються куртки-бомбери. Модниці поєднують як з об'ємними, так і з приталеними речами, щоб збалансувати силует.

Зараз ви читаєте новину «Шкарпетки з прикрасами й чоловіча краватка: шість трендових аксесуарів цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі