пʼятниця, 02 квітня 2021 12:41

Прикраси з перлів та яскраві шкарпетки: якими модними аксесуарами доповнити вбрання
7

Зробити яскравий акцент можуть аксесуари. Прикраси з перлів та бісерів, масивні ланцюги та акцентні сумки доповнять трендовий образ.

Одним з жіночних трендів є прикраси з перлів, які зроблять образ ніжним і романтичним. Вони ідеально доповнять легкі сукні або спідниці, пише ELLE.

Одним з жіночних трендів є прикраси з перлів
Фото: Pinterest
За допомогою металевих або шкіряних ременів можна підкреслити талію в об'ємному вбранні
Будуть актуальними і кольорові наївні прикраси
Масивні ланцюги вдало будуть виглядати в монохромних образах
Яскраві шкарпетки або гольфи зроблять образ більш цікавим

Тонкий ремінь повертається в моду. За допомогою металевих або шкіряних ременів можна підкреслити талію в об'ємному вбранні. Також цей аксесуар виглядатиме стильно на брючних костюмах. Яскраві шкарпетки або гольфи зроблять образ цікавішим. Можна одягати під джинси, штани, спідниці чи шорти.

Будуть актуальними й кольорові наївні прикраси. Намисто з бісеру стане яскравим акцентом і додасть образу легкості. Краще одягати з елементами гардеробу в стилі casual. Масивні ланцюги стали трендом ще торік. Цей аксесуар вдало виглядатиме в монохромних образах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жокейські чоботи та стьобані речі: найактуальніші весняні тренди

Трендові головні убори - панамки, бейсболки та берети - зроблять образ цілісним. Базові чи яскраві нейлонові сумки стали модним аксесуаром. Ця модель буде доречна в будь-яку погоду і під будь-який образ.

Кожного сезону в тренді з'являються певні стилі в образах, які пропонують стилісти та дизайнери. Через всесвітню пандемію одним з популярних став піжамний стиль. У тренді залишається спорт-шик. Модель та дружина канадського співака Джастіна Бібера Гейлі часто одягається в цьому стилі.

Зараз ви читаєте новину «Прикраси з перлів та яскраві шкарпетки: якими модними аксесуарами доповнити вбрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі