четвер, 01 квітня 2021 11:44

Дачний і піжамний: які стилі будуть актуальними цьогоріч
5

Кожного сезону в тренді з'являються певні стилі в образах, які пропонують стилісти та дизайнери. Через всесвітню пандемію одним з популярних став піжамний стиль.

У тренді залишається спорт-шик. Модель та дружина канадського співака Джастіна Бібера Хейлі часто одягається в цьому стилі. Модниці одягають ділові піджаки зі спортивними штанами, а легінси з туфлями на шпильках. Про це пише ELLE.

В тренді залишається спорт-шик
Фото: instagram.com/haileybieber
Ті, хто обирає мінімалістичний стиль, мають у гардеробі пастельні відтінки та речі вільного крою
Піжамний стиль під час карантину став набагато популярнішим
Модниці, яким подобається стиль balletcore, обирають одяг для занять балетом
Прихильники дачного стилю одягають вітровки, парки, гумові чоботи і кашемірові светри.

Шанувальницею мінімалізму є модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Ті, хто обирає цей стиль, мають у гардеробі пастельні відтінки, речі вільного крою та мінімалістичні аксесуари. Фешн-блогерки віддають перевагу костюмам, а замість вечірнього макіяжу роблять легкий макіяж зі стрілками.

Піжамний і дачний стилі під час карантину стали набагато популярнішими. Багато брендів презентували колекції домашнього і комфортного одягу. Прихильники дачного стилю одягають вітровки, парки, гумові чоботи і кашемірові светри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класичні і з незвичайним принтом: які кросівки обрати для трендового образу

Модниці, яким подобається стиль balletcore, обирають одяг для занять балетом: трикотажні топи, сукні або спідниці з тюлі та взуття, що схоже на чешки.

Деякі фасони суконь застаріли і їх надягати вже не варто. Для більш модного та сучасного вигляду їх треба викидати. Стилістка Катерина Полякова переконана, що сукню врятувати і трансформувати доволі важко.

Зараз ви читаєте новину «Дачний і піжамний: які стилі будуть актуальними цьогоріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі