вівторок, 30 березня 2021 11:30

Класичні і з незвичайним принтом: які кросівки обрати для трендового образу
5

Найзручнішим взуттям є кросівки, які вдало поєднуються з будь-якими речами. Варто обрати таку модель, яка створить не лише комфортний, а й трендовий образ.

Актуальними знову стають класичні кросівки з тонкою підошвою. Краще міксувати зі спідницями довжини міді, джинсами і шортами, пише Cosmopolitan.

У тренді кросівки з незвичайними тканинами і текстурами, космічними мотивами, хутром. Сміливі модниці обирають таку модель. Неординарний принт - геометричні малюнки, тваринний принт, романтичні зображення - теж у моді. Можна використовувати як до монохромного образу, так і комбінувати різні стилі.

Актуальними знову стають класичні кросівки з тонкою підошвою
Фото: Pinterest
У тренді кросівки з незвичайними тканинами і текстурами, космічними мотивами, хутром
 Кросівки в неоновому або базовому кольоровому стануть вдалим акцентом у повсякденному образі
Неординарний принт - геометричні малюнки, тваринний принт, романтичні зображення - теж у моді
Бренди використовують перероблені матеріали для створення цікавого, незвичного та екологічного взуття

Також актуальними будуть яскраві варіанти. Кросівки неонового або базового кольору стануть вдалим акцентом у повсякденному образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репер Lil Nas X випустив "сатанинські кросівки" з людською кров'ю

Такі бренди, як Converse, Nike, Reebok, Stella McCartney, Аdidas, активно випускають екологічні кросівки, що зараз у тренді. Вони використовують перероблені матеріали для створення цікавого і незвичного взуття.

Грубі черевики на шнурівці та масивній підошві, челсі та прогумовані чоботи - дизайнери вражають ідеями взуття. У новому модному сезоні не обійтися без стильних черевиків. Найактуальнішими навесні будуть прогумовані чоботи. Зірки street style комбінують цю модель із сукнями та подовженими жакетами.

Зараз ви читаєте новину «Класичні і з незвичайним принтом: які кросівки обрати для трендового образу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі