пʼятниця, 12 травня 2017 22:49

Металеві відблиски та пишні спідниці: три модних варіанти суконь для випускного-2017
7

Напередодні марафону випускних балів дівчата з поспіхом створюють вечірні образи. Серед сотні різних моделей важко обрати саме ту, що стане ідеальним варіантом. По-перше, слід визначитися з фасоном, аби не стати королевою епатажу. Плаття має підкреслювати фігуру та правильно витягувати силует.

Моделі до підлоги з бюст'є та пишними спідницями-дзвонами — тренд випускниць минулих років. Сьогодні на піку популярності прямі або приталені силуети з правильними акцентами. Такий наряд гарно виглядатиме в будь-якому кольорі. Серед модних відтінків сезону весна-літо 2017 дизайнери виділили пастельні тони бежевого, рожевого, блакитного, жовтого або зеленого.

Автор: projectsite.ru
  Прямі та приталені силуети суконь
Прямі та приталені силуети суконь
Автор: modabook.net
  Прямі та приталені силуети суконь
Прямі та приталені силуети суконь

Сукня "Baby-doll" - наряд для дівчат, що віддають перевагу довжині міні та об'ємним спідницям. У такому випадку краще обирати варіанти з рюшами та воланами. Це один з головних трендів нинішнього сезону.

Автор: vplate.ru
  Сукня «Baby-doll»
Сукня «Baby-doll»
Автор: collections.yandex.ru
  Сукня «Baby-doll»
Сукня «Baby-doll»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний тренд випускного образу-2017 - взуття з атласу та сатину

Стиль "електрик". На дизайнерській хвилі відродилося віяння речей з металевим відблиском. Зверніть увагу на вбрання з сріблястим, голографічним або покриттям "білого золота". Взуття та аксесуари також можуть бути з металевим напиленням.

Автор: NewWoman.ru
  Стиль «електрик»
Стиль «електрик»
Автор: mylitta.ru
  Стиль «електрик»
Стиль «електрик»

Варто зауважити, що одним з головних факторів гарного образу є взуття. Якщо ви обрали сукню яскравого кольору, не варто шукати босоніжки такого ж тону. Обіграйте колір склавши пару з аксесуарами. Гарним варіантом можуть бути туфлі-човники пастельного відтінку. Це додасть образу жіночності та романтичності.

Автор: darynok.ua
  Взуття для випускного
Взуття для випускного

"Модний яскравий колір, драпірування та волани дозволить випускницям трохи заощадити на аксесуарах. В середньому яскраве плаття можна придбати за 2-3 тис. грн. - розповіла співробітниця одного з столичних маркет моллів. - Вечірнє вбрання з незвичайними вирізами коштуватимуть близько 5-6 тис. грн. Трендовий жіночий костюм або комбінезон обійдеться випускниці в 1500 - 3 тис. грн".

Дизайнер бренду Chanel Карл Лагерфельд представив світові круїзну колекцію. Показ пройшов у Парижі. Фраза Коко Шанель "Сукня відбувається з скульптури, а не з малюнка", стала ключовою ідеєю.

Зараз ви читаєте новину «Металеві відблиски та пишні спідниці: три модних варіанти суконь для випускного-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі