пʼятниця, 28 травня 2021 10:00

Комфорт і екологічність: якими будуть головні модні тренди цього року
10

Протягом останніх двох років модна індустрія зазнає серйозних змін. Світ змінюється, змінюються пріоритети, а за ними відбуваються зміни в усіх сферах нашого життя. Як вплинула світова пандемія на індустрію моди і які головні тренди можна виділити в цьому році, розповість Gazeta.ua .

Автор: Dasha Musohranova. Рexels
  Серед достатку трендів ми підібрали найбільш значущі
Серед достатку трендів ми підібрали найбільш значущі

Колір настрою яскравий

Автор: cottonbro. Рexels
  Немає настрою? Просто додай своїм образом яскравих кольорів!
Немає настрою? Просто додай своїм образом яскравих кольорів!

Психологічний факт: коли людині хочеться радісного настрою, вона мимоволі тягнеться до більш насичених кольорів. Тепер зрозуміло, чому головні шанувальники модної індустрії демонструють на стритстайл і сторінках своїх соцмереж яскраві вбрання. Незважаючи на те, що палітрою року інститут кольору Pantone назвав поєднання сірого і жовтого, верховенство в зіркових образах взяли все ж зелений і рожевий.

Трикотаж на трикотажі

Автор: Karolina Ostrzolek. Рexels
  Що може бути зручніше м'якого трикотажу?
Що може бути зручніше м'якого трикотажу?

Світ настільки поринув в атмосферу домашніх піжам, що навіть після завершення карантину ніхто не захотів повертатися до незручних суконь і навіть джинс. Трикотажні костюми, сукні вільного крою, кардигани - в моді комфорт.

Міні

Автор: Apostolos Vamvouras. Рexels
  Міні виглядає так спокусливо
Міні виглядає так спокусливо

У той же час, якщо є бажання іноді розбавляти зручні аутфіти чимось особливим, радимо придивитися до суконь і спідниць довжини міні. Поєднувати подібні вироби ми рекомендуємо з об'ємним верхом, подовженим жакетом і масивними черевиками - так образ не буде нарочито сексуальним, але в той же час не втратить свою жіночність.

Асиметрія

Автор: José Luis Photographer. Рexels
  Незвичайні вирізи приковують сотні поглядів
Незвичайні вирізи приковують сотні поглядів

Незвичайний крій виробів завжди привертав багато уваги, але зараз це справжнісінький тренд. Цікаві вирізи на спині або асиметрична довжина спідниці, дивний крій топа або розрізи на джинсах - не бійтеся бути поміченими.

Tie dye

Автор: Cameron Yartz. Рexels
  Принт з минулого
Принт з минулого

Хто міг подумати, що цей тренд повернеться в наше життя? Проте, Tie dye знову з нами і поки не збирається залишати модні колекції. Сподіваємося, ви зберегли речі з таким принтом у себе в гардеробі?

Класика завжди в моді

Автор: Aman Jakhar. Рexels
  Класика повертається
Класика повертається

Часи масивних кросівок від Balenciaga пішли - на зміну їм повернулися класичні кросівки з низькою підошвою. По-перше, це шалено жіночно. По-друге, таке взуття дійсно поєднується з усім, що можна відшукати у себе в гардеробі.

Принт шахова клітинка

Автор: Godisable Jacob. Рexels
  Натхненні серіалом "Хід королеви"
Натхненні серіалом "Хід королеви"

Дякую гучному серіалу "Хід королеви" за новий тренд. Верхній одяг, взуття, сумки, брюки і блузи - принт шахової клітинки зараз дійсно на піку своєї популярності і буде круто виглядати на будь-якій речі.

Прикраси в дитячому стилі

Автор: Pixabay. Рexels
  Дитячі прикраси завжди виглядають дуже мило
Дитячі прикраси завжди виглядають дуже мило

Всі ми родом з дитинства. Тому так приємно, що милі браслети, які ми носили років в 10, зараз вважаються модними. Такі прикраси додають образу якоїсь невинності і легкості. Ну і, звичайно ж, вони мимоволі змушують згадати найтепліший час нашого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка білизна буде модною цього сезону

Мода на екологічність

Автор: Nataliya Vaitkevich. Рexels
  Зрештою, що може бути важливіше за нашу планету?
Зрештою, що може бути важливіше за нашу планету?

Останній, але не менш важливий тренд - це тренд на екологічність. Дійсно, світові бренди відмовляються від використання тваринних матеріалів і переходять на штучні, які, завдяки сучасним технологіям, не менше якісні і довговічні. Також, дизайнери закликають світ віддавати перевагу одягу і аксесуарам з переробних матеріалів, щоб допомогти планеті зменшити кількість сміття. Дуже важливий тренд.

"Все нове - це добре забуте старе". З минулого повертаються тренди наплетені купальники й не тільки.

Плетені бікіні, які були представлені в колекції Imaan Hammam 2017 року, знову на піку популярності, як і спорт-шик. Цього літа в тренді будуть купальники з колекцій минулих років.

Зараз ви читаєте новину «Комфорт і екологічність: якими будуть головні модні тренди цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі