вівторок, 31 липня 2018 17:20

Дерево, вугілля і шовк - які прикраси модні цього літа
7

Фото: Олена КАПНІК
Браслети з натурального каменю.

Не потрібно купувати сережки, браслет, кольє чи каблучку - в яких не комфортно. У прикрасу треба закохатися - як у чоловіка, - розповідає Gazeta.ua дизайнер жіночих прикрас Марі Сіммон.

Влітку радить носити кристали, дерево і пір'я. Такі прикраси додають легкості.

"Подача і обробка цих матеріалів залежить від дизайнера q смаку жінки. Під час створення прикрас з дерева використовую вільху. Цей матеріал легко різати. Прикраси не важкі. Для жінок це дерево символічне - проганяє погані думки, акумулює хорошу енергію. Фарбую дерево чорною фарбою для дахів. Після багатьох експериментів з фарбою обрала саме цю. Фарба дихає, практично не вигорає. Правильно лягає на дерево. Колір виходить матовий. Дуже достойно виглядає. Іноді інкрустую вугіллям. Антрацит додає шарму", - розказує дизайнер.

Автор: Олена КАПНІК
  Кольє з дерева. Інкрустоване пір’ям і вугіллям.
Кольє з дерева. Інкрустоване пір’ям і вугіллям.

Популярні серед панянок прикраси зі срібла, міді, латуні, кристалів Swarovski, шкіри q замші.

"Набувають популярності браслети із натурального каміння у поєднанні зі шкірою, замшею та ланцюжками. В одному браслеті може бути до 20 видів різного каменю. Кожний має своє значення. Під час створення таких прикрас до кожного клієнта - індивідуальний підхід. Підбираємо каміння по імені, даті народження, знаку зодіаку. Кожний камінець вставляю по певній схемі і системі, щоб разом вони працювали - давали потрібну людині енергію", - продовжує Марі Сіммон.

Автор: Олена КАПНІК
  Браслети з натурального каменю.
Браслети з натурального каменю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Набір жіночих прикрас коштував більше, ніж будинок чи пара волів" - Марі Сіммон

Із вечірніми сукнями гарно поєднується шовк, гіпюр, кристали. Такі прикраси додають жінці впевненості й створюють певний настрій, пояснює фахівець.

"Сережки-китиці з італійського шовку додають шарму кожному образу. Вони гарно спадають по шиї. Можуть бути короткі й довгі. Перші - більш повсякденні. Довгі - краще підійдуть до вечірнього наряду. Такі сережки видовжують шию", - каже дизайнер.

Оригінально виглядатимуть цього літа шорти з геометричними принтами. Вони додадуть образу свіжості і новизни. З їх допомогою можна візуально скоректувати маленький зріст.

Зараз ви читаєте новину «Дерево, вугілля і шовк - які прикраси модні цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі