середа, 24 березня 2021 14:05

Чому одяг дорогий і як стати модним: дизайнер дав відповідь на популярні питання

Чому одяг дорогий і як стати модним: дизайнер дав відповідь на популярні питання
На запитання про те, як стати модним, модельєр запевнив, що не треба цього робити. Фото: pixabay

Український дизайнер Андре Тан вирішив відповісти прихильникам на найпопулярніші питання, які отримує від фанатів.

Відповіді оприлюднив на сторінці у Instagran.

Одне із зацікавлень, чому люксові речі такі дорогі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніший відтінок осені треба носити вже зараз

"Справа тут не тільки в імені на логотипі. Речі люксових і дизайнерських марок відрізняються від масмаркету тим, що кожна виточка продумана так, щоб річ сіла на вас ідеально. Також будинки моди використовують дорогі тканини, фурнітуру та шкіру. Зустрічне питання: а чому "Мона Ліза" оцінюється в 2,5 млрд доларів? Або чому роботи Сальвадора Далі ростуть у вартості з кожним роком? Дизайнерські речі - витвори мистецтва. Цим все сказано", – зазначив Андре Тан.

На запитання про те, як стати модним, модельєр запевнив, що не треба цього робити. Значно краще бути стильними, тому що мода швидкоплинна. Першочергово треба зайнятися своїм базовим гардеробом, оскільки це основа основ. У трендах слід звертати увагу лише на аксесуари та мати 2 "фішки" на сезон. Одягатися повністю у тренди – поганий тон.

Андре Тан рекомендує тренувати так звану надивленість та надихатися трендсеттерами. Додати на телефон образи, які найбільше подобаються, і спробувати їх повторити. Після таких процедур має з'явитися "нюх" і свій стиль.

Також іноді запитують, чи існує поняття "найкрутіший дизайнер"?

"Такого не існує, але є поняття "наймодніший дизайнер на сезон". Те, від чого божеволіють сьогодні, може бути неактуально вже завтра. Сумна правда", - розповів Андре Тан.

Щодо одягу в масмаркеті, то модельєр не бачить у цьому нічого поганого, але радить вкластися один раз і купити базу відмінної якості, а в масмаркеті купувати швидкоплинні тренди. До прикладу, модну сукню цього сезону можна придбати в масмаркеті.

Що таке принцип fast fashion?

"Всі марки масмаркету працюють за однією схемою: асортимент в магазинах оновлюється постійно, а не кілька разів на рік. Це дозволяє недорогим маркам швидко "відпрацьовувати" всі нові тенденції, іноді майже дослівно повторюючи речі дорогих брендів", - написав дизайнер.

Для того щоб створити ідеальний весняний образ, варто урізноманітнити верхній одяг. Дизайнери вражають ідеями тренчів - моделями дощового плаща.

Зараз ви читаєте новину «Чому одяг дорогий і як стати модним: дизайнер дав відповідь на популярні питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі