вівторок, 23 березня 2021 12:35

Наймодніший відтінок осені треба носити вже зараз

Наймодніший відтінок осені треба носити вже зараз
В період весни та літа лавандовий гармонійно поєднується з пастельними та яскравими відтінками. Фото: pixabay

Лавандовий колір в більшості викликає асоціації з відпусткою та літом.

Це й стало причиною рішення дизайнерів зробити його головним кольором осені - періоду, коли мало сонця і тепла, пише Vogue.

Речі цього відтінку рекомендують уже додати в гардероб. Так можна розставляти ключові відтінки в образах. Звичайний светр кольору лаванди додасть до повсякденного вигляду святковості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власний стиль в одязі: яким правилам слідувати, щоб його знайти

Сукні довжини максі, напівпрозорі та трикотажні, у майбутньому сезоні будуть також у тренді. Для сміливих модниць з яскравими образами створили шубу лавандового кольору. Такий варіант можна поєднувати з голубою водолазкою та чобітьми.

Креативний директор бренду Blumarine Микола Броньяно придумав ошатний подовжений кардиган лавандового кольору. Його можна носити з широким поясом та штанами кльош з 2000-х.

У період весни та літа лавандовий гармонійно поєднується з пастельними та яскравими відтінками.

Стилісти радять не чекати осені, а вже зараз поповнювати гардероб стильним лавандовим вбранням. Обирайте мінісукні, топи, бейсболки, кросівки, сумки та світшоти в цьому відтінку.

Наймоднішим кольором 2021-го за версією Pantone є одразу 2 відтінки: сірий Ultimate Grey і жовтий Illuminating. Інститут кольору назвав це поєднання таким, що надихає і дає надію.

Зараз ви читаєте новину «Наймодніший відтінок осені треба носити вже зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі