понеділок, 16 жовтня 2023 12:59

Чим замінити джинси восени: найзручніші фасони штанів
20

Фото: Pinterest

Джинси - універсальний елемент гардеробу кожної модниці. Вони ідеально комбінуються з іншими речами й підходять до більшості подій. Однак існують інші фасони штанів, які матимуть не менш привабливий вигляд восени.

Пропонуємо переглянути, які штани носити в цьому сезоні замість деніму.

Вузькі штани довжиною до щиколотки

Вони вдало поєднуються з трендовими лоферами або балетками. Крім цього стилізуються з модними жакетами оверсайз, сорочками та логслівами.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвертий одяг, трикотаж і не тільки: які речі краще не носити жінкам 40+

Легінси

Носіть їх з кардиганами, жакетами, худі та шкіряними куртками. Серед взуття робіть ставку на класичні туфлі-човники, лофери або високі чоботи.

Автор: Pinterest
 

Широкі штани

Вдало підійдуть до образу з в'язаним кардиганом, водолазкою та пальто.

Автор: Pinterest
 

Карго

Такий фасон можна одягати не лише під кросівки. Карго із туфлями на підборах матиме вишуканий вигляд.

Автор: Pinterest
 

Лофери - незамінна база осіннього гардеробу. Вони були широко актуальні в 1930-х роках та стали головним взуттям в естетиці преппі. Навіть через майже сто років це взуття не припиняє бути актуальним. У 1950-х роках Gucci робили ставку на моделі з металевою пряжкою, які досі вважаються класикою. А от Prada запропонували моделі з масивною підошвою. Пропонуємо переглянути, які лофери купувати цієї осені, щоб мати стильний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Чим замінити джинси восени: найзручніші фасони штанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі