вівторок, 15 жовтня 2024 16:16

Що вдягнути на побачення, коли на вулиці холодно: у цьому одязі чоловік не зводитиме погляд
13

Фото: Pinterest

Побачення - один з трепетних і відповідальних моментів, коли хочеться, щоб все минуло ідеально. Жінки починають готуватися до романтичної вечері завчасно і ретельно продумують кожну деталь.

Gazeta.ua зібрала стильні осінні образи для зустрічі з чоловіком, від яких ви обоє будете в захваті.

Маленька чорна сукня + тренч + чоботи

Якщо ви зібралися до ресторану чи вечері на даху - це ідеальний образ. Доповніть його невеликою сумкою, стриманими прикрасами та улюбленими парфумами. Щоб аутфіт був бездоганним - оберіть взуття на підборах.

Автор: Pinterest
 

Шкіряна спідниця + светр оверсайз + пальто

Максимально простий, але затишний і привабливий образ. Під спідницю одягніть прозорі чорні колготки та взуйте чоботи або черевики на високій підошві.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіпсуєте перше враження: три речі, які не варто одягати жінкам за 40

Класичні штани + прозорий лонгслів + ботильйони

Здавалося б образ для офісу. Однак напівпрозорий або прозорий верх розставить правильні акценти. Одягніть мінімалістичні золоті прикраси, а взуття оберіть на підборах чи масивній підошві. Аутфіт ідеально доповнить широкий ремінь і пальто.

Автор: Pinterest
 

Шовкова спідниця + в'язаний светр + чоботи

Трендовий образ цієї осені, який заполонив серця українок. У ньому ви почуватиметесь комфортно і водночас стильно. Щодо взуття - зверніть увагу на чоботи челсі. При різкому похолоданні можна одягнути тренч або шкіряну куртку.

Автор: Pinterest
 

Шкіряні штани + топ + піджак

Верх можна обрати як корсетного так і в'язаного типу. Якщо замість вечері ви вирішили прогулятися містом - взувайте кросівки, щоб не відчувати дискомфорт. У такому випадку замість жакета можна одягти бомбер.

Автор: Pinterest
 
Бургунді став одним із найпопулярніших відтінків цієї осені. Дизайнер Андре Тан каже, що винний колір ідеально підкреслює пристрасть, елегантність і додає затишку. Крім цього вдало поєднується з базовими - бежевим, молочним, чорним, сірим і навіть золотим. Gazeta.ua пропонує переглянути, які речі купувати в модних тонах, щоб мати стильний вигляд.
Зараз ви читаєте новину «Що вдягнути на побачення, коли на вулиці холодно: у цьому одязі чоловік не зводитиме погляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі