середа, 09 жовтня 2024 16:58

Як комбінувати осінній гардероб: готові образи, які вам сподобаються
12

Фото: Pinterest

Поєднувати стиль, комфорт і елегантність можна в будь-яку пору. Восени важливу роль деталі, які зроблять ваш образ затишним і атмосферним.

Gazeta.ua зібрала п'ять готових аутфітів на кожен день, які сподобаються вам і оточуючим.

Шкіряні штани + в'язаний светр + черевики

Один із базових образів, який підходить для роботи, прогулянок і побачень. Під низ можна одягнути сорочку і взяти улюблену сумку. Щодо взуття - зверніть увагу на челсі. Прикрас не має бути багато. Вистачить годинника чи браслета й масивних сережок.

Автор: Pinterest
 

Джинси + кардиган + лофери

Одягніть прозорий або однотонний лонгслів. Замість лоферів можна обрати балетки або кросівки. Завершіть образ невеликою сумкою, сонцезахисними окулярами та масивними прикрасами.

Автор: Pinterest
 

Карго + бомбер + черевики

Стилізувати цей варіант можна з підборами або кедами, якщо надаєте перевагу спортивному стилю. Якщо любите контрасти - оберіть штани кольору хакі, чорну куртку та взуття з білою підошвою. Або ж приміряйте чорні карго, куртку трендового відтінку бургунді та високі черевики.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі купувати у трендовому кольорі бургунді: стильні осінні образи на фото

Джогери + шкірянка + кросівки

Вдалий образ для закупів, прогулянок і подорожей. Поєднання сірих штанів, чорної куртки та білих кросівок створить практичний і водночас стильний "лук". Додайте бейсболку, іміджеві або темні окуляри, сумку або рюкзак.

Автор: Pinterest
 

Широкі штани + тренч + ботильйони

Аутфіт, який не залишить байдужим жодного. Якщо обираєте однотонний образ, додайте кольорову сумку. Наприклад, одягаючи все чорне візьміть бордовий аксесуар. Щоб не мати смішний вигляд, не поєднуйте одразу більше трьох кольорів.

Автор: Pinterest
 
Прозорий лонгслів - базовий елемент гардеробу, який легко поєднується з речами в класичному варіанті та стилі кежуал. Gazeta.ua пропонує переглянути з чим його поєднувати цієї осені, щоб не мати вульгарний вигляд.
Зараз ви читаєте новину «Як комбінувати осінній гардероб: готові образи, які вам сподобаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі