неділя, 13 жовтня 2024 19:51

Між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга - Axios

Між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга - Axios
Між штабом Камали Гарріс і Білим домом зростає напруга - Axios. Фото: insider.ua

Відносини між штабом віцепрезидентки Камали Гарріс і Білим домом останніми тижнями стають все більш напруженими із наближенням президентських виборів у США.

Команда Джо Байдена прагне перемогти Гарріс на виборах, однак деякі помічники нинішнього президента все ще звикають до другорядних ролей у передвиборчій кампанії, повідомляє Axios.

Відомо, що дехто з команди віцепрезидентки каже, що провідні помічники Білого дому недостатньо координують меседжі та графік Байдена, щоб узгодити їх з тим, що є найкращим для кампанії Гарріс.

Зазначається, що минулого тижня Байден провів імпровізовану пресконференцію в кімнаті для брифінгів Білого дому якраз у той момент, коли Гарріс збиралася провести захід у Мічигані, що гарантувало, що її захід отримає менше телевізійного висвітлення, ніж могло би бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп має більшу підтримку в питанні війни РФ проти України порівняно з Гарріс - опитування WSJ

На початку тижня Гарріс розкритикувала губернатора Флориди Рона ДеСантіса за те, що він не відповів на її дзвінок щодо нещодавніх ураганів, однак незабаром після цього Байден похвалив ДеСантіса за люб'язність і готовність до співпраці.

"Білому дому не вистачає людини в кімнаті, яка б насамперед думала про те, як усе це вплине на кампанію", - зауважив представник команди Гарріс.

Також у кампанії Гарріс спостерігається незручність між тими, хто входив до початкового передвиборчого штабу Байдена, і тими, хто доєднався до штабу віцепрезидентки в останні тижні.

У публікації зауважують, що деякі члени команди Камали Гарріс з побоюванням ставляться до команди Джо Байдена, з якою вони тепер працюють.

Співрозмовники Axios додали, що попри розчарування в координації між старшими співробітниками з обох боків, більша частина співробітників середньої ланки добре працює разом.

У кандидатки на президентських виборах США Камали Гарріс "чудове здоров'я".

Вона володіє фізичною й психічною стійкістю, необхідною для успішного виконання обов'язків президента. Про це заявив її лікар у листі, опублікованому Білим домом.

Медик вказав, що 59-річна Гарріс веде здоровий, активний спосіб життя, не курить, алкоголь вживає рідко і помірно, займається спортом. Вона страждає лише на сезонну алергію.

Зараз ви читаєте новину «Між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга - Axios». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі