неділя, 13 жовтня 2024 16:26

У Білому домі відзвітували про здоров'я Камали Гарріс

У Білому домі відзвітували про здоров'я Камали Гарріс
Лікар повідомив, що Камала Гарріс у чудовому стані. Фото: Getty images

У кандидатки на президентських виборах США Камали Гарріс "чудове здоров'я".

Вона володіє фізичною й психічною стійкістю, необхідною для успішного виконання обов'язків президента. Про це заявив її лікар у листі, опублікованому Білим домом.

Медик вказав, що 59-річна Гарріс веде здоровий, активний спосіб життя, не курить, алкоголь вживає рідко і помірно, займається спортом. Вона страждає лише на сезонну алергію.

Її опонент Дональд Трамп вкрай рідко й обмежено оприлюднював інформацію про своє здоров'я. Він не повідомляв про це ні коли був президентом, ні під час нинішньої передвиборчої кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама агітуватиме за Гарріс - AP

"У будь-якому випадку це означає, що команда Трампа не хоче, щоб виборці знали всю правду про нього", - сказала на це Гарріс.

Представники виборчого штабу Трампа відповіли, що його лікар Ронні Джексон називав Трампа достатньо здоровим для державної служби.

Віцепрезидент США Камала Гарріс на 2% випереджає колишнього президента Дональда Трампа в найважливішому штаті Пенсільванія. Про це свідчить опитування, проведене двопартійною командою для AARP з 17 по 24 вересня.

За його результатами Гарріс набирає 49% голосів ймовірних виборців, Трамп - 47%. 3% не визначились.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі відзвітували про здоров'я Камали Гарріс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі