вівторок, 20 червня 2017 12:33

7 світових знаменитостей, яких виховали прийомні батьки
8

Стів Джобс
Фото: LiveInternet
Джек Ніколсон
Джеймі Фокс
Ніколь Річі
Джон Леннон

Чужих дітей не буває. Багато зірок підтверджують цю тезу і приймають у свої сім'ї знедолених дітей з усього світу, аби дати їм шанс на кращу долю.

Але люди практично нічого не знають про знаменитостей, на життя і вибір яких вплинули прийомні батьки, пише kolobok.ua

Стів Джобс

Технічний геній народився у незареєстрованих у шлюбі студентів: уродженця Сирії Абдулфаттаха Джандалі і Джоан Шіблі з католицької сім'ї німецьких емігрантів. Джоан вчилася в магістратурі університету Вісконсіна, а Джандалі там же працював асистентом викладача. Багаті родичі дівчини були проти їхніх стосунків, а її батько пригрозив позбавити Джоан спадщини. Їй довелося виїхати народжувати до приватного лікаря в Сан-Франциско і потім віддати дитину на усиновлення.

Своє прізвище, як і любов до електроніки, Стів успадкував від прийомного батька Пола Джобса. Також прийомні батьки дали хлопцеві гарну освіту. Сам Стів дуже любив їх і терпіти не міг, коли батьків називали "прийомними". "Вони - мої справжні батьки на 100%. Я впевнений в тому, що мій характер був сформований не завдяки біологічним батькам і генам", - говорив він.

Автор: LiveInternet
  Стів Джобс
Стів Джобс

Тим часом біологічний батько Джобса активно вів бізнес - він відкрив власний ресторан. Заради цікавості Джобс відвідав його, але так і не зізнався власнику в тому, що він його син. Але батько Стіва усе ж примудрився зробити на цьому відмінну рекламу, розповідаючи про те, що сам Джобс пообідав в його закладі, повідомляє womanway.

Ніколь Річі

Автор: LiveInternet
  Ніколь Річі
Ніколь Річі

З біологічними батьками дівчинка прожила до трьох років. А потім вони віддали її на виховання другові сім'ї Лайонелу Річі. Таке рішення ці люди прийняли у зв'язку зі складним матеріальним становищем. Через 6 років Лайонел Річі і його дружина Бренда Харві-Річі офіційно стали батьками дівчинки, а її хрещеним батьком був Майкл Джексон.

Ніколь не таїть образу на своїх біологічних батьків і підтримує стосунки з матір'ю. В інтерв'ю актриса сказала: "Мої батьки дружили з Лайонелом. Вони вірили, що нова сім'я зможе краще мене забезпечити".

Джеймі Фокс

Автор: LiveInternet
  Джеймі Фокс
Джеймі Фокс

Джеймі Фокс народився в Техасі у сім'ї Луїзи Діксон і Деррела Бішопа. Коли хлопчикові було півроку, батьки відмовилися від нього і Джеймі усиновили Марк Телле і Есфір Марі. Виріс майбутній відомий американський актор у "чорному кварталі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американське подружжя водночас усиновило сімох братів і сестер

Здебільшого його вихованням займалася бабуся. Завдяки їй дитина почала цікавитися мистецтвами, навчилася грати на фортепіано і вивчала в коледжі класичну музику.

Рей Ліотта

Автор: LiveInternet
  Рей Ліотта
Рей Ліотта

Його біологічні батьки відмовилися від малюка одразу після народження. Вони були дуже бідними і вважали, що не зможуть забезпечити дитину всім необхідним.

Усиновила хлопчика заможна пара з Італії. Разом із ним вони також удочерили дівчинку на ім'я Лінда. Так майбутня голлівудська зірка отримав красиву прізвище, люблячих батьків і сестру водночас.

Джон Леннон

Автор: LiveInternet
  Джон Леннон
Джон Леннон

Після народження Джона його батьки розійшлися. Коли мати майбутньої зірки знову влаштувала своє особисте життя, 4-річну дитину віддали на виховання тітці Мімі та її чоловікові Джорджу Сміту. Будучи бездітними, вони з радістю виховували Джона.

Тітонька Мімі була дуже суворою і не схвалювала захоплення дитини музикою. Вона часто повторювала: "Гітара - хороша річ, але вона не допоможе тобі заробити на життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чужі діти стали своїми: дивовижні історії

Але виявилося все зовсім навпаки. За кілька років Леннон придбав своїй тітці шикарну віллу. З рідною матір'ю Джон бачився досить часто. Для нього, незважаючи на всі труднощі, вона все одно залишалася найближчою людиною. Коли Леннону було 18 років, Джулія померла - її збив поліцейський. Трохи пізніше цей сумний факт зблизив Леннона з Маккартні, який теж рано втратив матір.

Джек Ніколсон

Автор: LiveInternet
  Джек Ніколсон
Джек Ніколсон

Після народження, Джека виховували бабуся і дідусь, яких він і вважав своїми батьками.

Правда обрушилася на голову Джека через багато років під час інтерв'ю, на якому репортер журналу Time розповіла акторові правду. Для цього було вже занадто пізно. На той момент справжня мати Ніколсона, Джун, яку він вважав старшою сестрою, і його прийомна мати - бабуся, вже померли.

Уолт Дісней

Автор: LiveInternet
  Уолт Дісней
Уолт Дісней

Мало хто знає, що насправді засновник мультимедійної імперії народився не в Америці, а в Італії. Мати його була одиначкою і працювала прибиральницею у місцевого лікаря. Вона не могла забезпечити маленькому Уолту повноцінного дитинства, тому вирішила разом із сином перебратися в США. Але і там її чекала невдача, тому вона була змушена віддати свою дитину в прийомну сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет захоплюється історією рятувальника, який удочерив дівчинку

Так батьками Уолта стало подружжя Еліаса і Флори Дісней. Свою рідну матір мультиплікатор після того ніколи не бачив. А факт свого усиновлення постійно приховував. Ця частина біографії Уолта стала відомою лише після його смерті.

Шістьох дітей усиновила Маргарита Метельська. Працює слідчим олександрійського міськвідділу поліції на Кіровоградщині. Таке рішення прийняла разом з чоловіком Яном після народження спільної доньки.

Зараз ви читаєте новину «7 світових знаменитостей, яких виховали прийомні батьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі