неділя, 15 квітня 2018 01:37

4 роки жінка таємно фотографувала теплі стосунки чоловіка з донькою

Філіппінка під ніком MrsIronbad опублікувала колаж зі знімків чоловіка і дочки. Протягом чотирьох років вона непомітно фотографувала, як чоловік веде доньку за руку.

Знімки жінки зібрали 70 тисяч переглядів за два дні на платформі Reddit.

  Фотопроект почався у 2014 році і продовжується до цих пір Фото: Reddit
Фотопроект почався у 2014 році і продовжується до цих пір Фото: Reddit

"Мій чоловік не сидить на Reddit, у нього взагалі немає акаунтів в соціальних мережах, тому я впевнена, що мій секрет як і раніше в безпеці", - зазначила жінка.

Всі зображення були зроблені зі спини. На світлинах видно, як батько постійно тримає за руку маленьку дочку. Своєрідний фотопроект почався у 2014 році і продовжується до цих пір.

Жінка планує продовжувати зйомку, поки дівчинці не виповниться 18 років або до її одруження. Після цього має намір змонтувати з них відеоролик і подарувати їй.

Фотограф Філіп Толедано підкорив світ зворушливою історією про пізнання свого батьківства. Діти не були ані мрією його життя, ані основною метою. Однак чоловік став батьком у 40 років. І він відчув змішані почуття, коли народилася його дочка Лулу. Філіп зняв про це відвертий фотопроект.

Зараз ви читаєте новину «4 роки жінка таємно фотографувала теплі стосунки чоловіка з донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі