середа, 10 квітня 2024 03:25

Власники iPhone позаздрять: в Android з'явиться корисна функція

Компанія Google розробляє нову корисну функцію для своїх телефонів Pixel та низки інших Android-пристроїв.

Її суть полягає в пошуку невідомих номерів за натисканням лише однієї кнопки. Про це пише GSMArena.

Функція називається Lookup, її вже додали в бета-версію додатка "Google Телефон". Якщо натиснути на неї в картці виклику з невідомого номера, відкриється пошук Google з уже забитим номером незнайомого абонента.

За задумом Google, ця функція стане в пригоді, якщо вбудований у "Телефон" визначник не зміг розпізнати абонента. Багато користувачів часто "гуглять" невідомі номери в надії знайти інформацію про абонента, який телефонує - Lookup спрощує цей процес.

Щоправда, кнопка з'являється тільки в історії викликів, тому скористатися функцією можна тільки після завершення виклику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як очистити пам'ять на iPhone, не видаляючи нічого важливого

Аналогічна опція раніше вже з'явилася на смартфонах Pixel у Японії, тож, імовірно, незабаром вона почне поширюватися на глобальному ринку та інших Android-смартфонах, незалежно від версії ОС. До речі в iOS такої функції немає, і вона навіть не тестується у свіжих бетах.

Автор: gsmarena
  Функція Lookup для швидкого "гуглінгу" невідомих номерів
Функція Lookup для швидкого "гуглінгу" невідомих номерів

Крупний апдейт для iPhone запланований на вересень. Тоді вийде iOS 18, яка, за словами інсайдерів, принесе "найбільше оновлення в історії iPhone". Кажуть, що в цьому апдейті дозволять переміщати іконки на робочих столах айфона в будь-якому порядку, без закріплення ряду, а в iOS буде інтегрований чат-бот на кшталт ChatGPT.

Водночас Android 15 запропонує своїм користувачам функцію архівації додатків, підтримку обміну повідомленнями через супутники та ексклюзивну фішку Apple - можливість поділитися аудіопотоком з друзями. А регулювання яскравості дисплея тепер буде супроводжуватися тактильною віддачею.

Забути пароль - доволі поширена проблема серед користувачів, особливо з урахуванням кількості різних аккаунтів, які ми використовуємо щодня.

Якщо ви втратили доступ до свого Apple ID, або стороння людина отримала дані про ваш код безпеки, потрібно негайно скинути його. Це може статись з кожним, але є способи відновлення доступу.

Зараз ви читаєте новину «Власники iPhone позаздрять: в Android з'явиться корисна функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі