четвер, 18 травня 2017 18:19

"ВКонтакте" заборонили: 5 кроків, які потрібно встигнути зробити

"ВКонтакте" заборонили: 5 кроків, які потрібно встигнути зробити
5 порад, що потрібно встигнути зробити, поки "Вконтактє" відкритий. Фото: Twitter

Указ президента про заборону користуватися "ВКонтактe" вчора набув чинності. До 1 червня провайдери мусять обмежити доступ до забороненої мережі.

Gazeta.ua радить, що варто зробити, доки доступ до "ВКонтакте" відкритий.

1. Обміняйтеся контактами з друзями

У кожного користувача у соцмережі чимало друзів. З одними спілкуємося більше, з іншими - менше. З кимось ходимо на каву, а з кимось спілкування обмежується соціальною мережею. Поки "ВКонтакте" не закрили, потрібно встигнути обмінятися контактами: номером телефоном, електронною скринькою чи посиланням на інші соціальні мережі.

2. Збережіть фотографії

У кожного у соціальній мережі є фотографії. Деякі доступні для усіх, інші закриті. Часто альбом "ВКонтакте" був скринькою для збереження улюблених знімків. Не варто забувати й про фото, якими обмінювалися з друзями в особистому листуванні.

3. Скопіюйте плейлист

"ВКонтакте" - джерело безкоштовної музики. Улюблені пісні можна було слухати як он-лайн, так і без доступу до мережі. Щоб не загубити улюблені треки, їх варто зберегти. Також можна завантажити улюблені фільми чи відео.

4. Збережіть листування

Через заборону "ВКонтакте" багато користувачів втратять листування. Кожному писали романтичні чи кумедні листи, ділову інформацію чи звичайні анекдоти. Щоб не втратити повідомлення, які гріють душу, можна зробити скріни.

5. Зітріть приватну інформацію про себе або видаліть сторінку

Експерти радять видалити із соцмережі свою сторінку. Оскільки доступ до неї обмежений лише на території України, її можуть зламати користувачі з інших країн. Щоб цього не сталося - сторінку краще видалити. Якщо ж цього робити не хочете, зітріть зі сторінки усю інформацію, видаліть компроматні фото, відео та листування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому українські соцмережі не можуть конкурувати з іноземними

Зараз ви читаєте новину «"ВКонтакте" заборонили: 5 кроків, які потрібно встигнути зробити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі