середа, 17 травня 2017 07:01

Замінити "Яндекс.Пробки": 5 альтернативних сервісів
5

Президент Петро Порошенко розширив санкції щодо Росії.

Під заборону потрапили соцмережі "ВКонтакте" і "Одноклассники", сервіси "Яндекс" та сайт Mail.ru. Про це йдеться у відповідному указі.

Навігаційні карти, "Яндекс.Пробки", і служба таксі "Яндекс" опиняться під забороною.

Проте є альтернативи. Розглянемо найпопулярніші з них.

1. Google Maps - деталізовані карти, де інформацію оновлюють оперативно. У версії програми 9.39 і вище з'являються повідомлення, що надають дані про трафік.

Автор: autocentre
  Google Maps
Google Maps

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варто видалити свою сторінку із соцмереж, бо її можуть зламати - експерт

2. Сервіс City Guide побудований на 3D-графіці і деталізований. Програма не вимоглива до смартфону. City Guide інформує про затори та вказує інтенсивність руху на різних смугах дороги.

Автор: autocentre
  City Guide
City Guide

3. "Навітел". Ця програма GPS-навігації платна – 560 грн. За ці гроші покупець отримує детальні карти України, на яких відображені навіть ґрунтові дороги. Передбачений і сервіс "Навітел.Пробки".

Автор: autocentre
  Навител
Навител

4. bGEO - безкоштовний додаток із детальними картами. Затори поки що не відображає в Україні.

Автор: autocentre
  bGEO
bGEO

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент заборонив українцям використовувати 1C

5. Додаток Waze поєднує в собі карту, форум і соціальну мережу. Користувачі можуть ділитися інформацією про затори або перекриті дороги. Однак українські карти ще не повністю деталізовані.

Автор: autocentre
  Waze
Waze
Президент Петро Порошенко продовжив санкції проти низки фізичних і юридичних осіб. У списку 1228 фізичних і 468 юридичних осіб. Санкції передбачають блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", "Яндекс", сайту Mail.ru та санкції проти низки інших російських IT-компаній.
Зараз ви читаєте новину «Замінити "Яндекс.Пробки": 5 альтернативних сервісів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі