четвер, 18 січня 2018 18:10

Услід за КНУ ще два вузи розпочнуть навчання у березні

Услід за КНУ ще два вузи розпочнуть навчання у березні
На дистанційне навчання перейшли два вузи Харкова. Фото: Panoramio

Два університети у Харкові продовжили студентам канікули до кінця лютого. Це - Харківський національний університет радіоелектроніки та Луганський національний аграрний університет.

Про це повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев, пише "Інтерфакс".

"Це не означає, що обмежать навчальний план. Ми перейшли на дистанційну форму - студенти отримують завдання, виконують їх і в електронному вигляді відправляють викладачам. Після закінчення канікул вони надолужать лекції", - каже Бабічев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Університет Шевченка скасував заняття до весни

За його словами, Міністерство освіти і науки ще в грудні рекомендувало вищим навчальним закладам протягом опалювального сезону перейти на дистанційну форму навчання. Це зекономить бюджетні кошти. Рішення про дистанційне навчання прийняли Вчені ради університетів.

Навчання в аудиторіях Київського національного університету розпочнуть у березні. Причина - холод у корпусах вузу. Відповідна заява з'явилася на офіційному сайті вищого навчального закладу. Перервати навчання у лютому попросив Студентський парламент ще торік. Усі навчальні плани скорегували відповідно до графіка.

Зараз ви читаєте новину «Услід за КНУ ще два вузи розпочнуть навчання у березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі