вівторок, 13 лютого 2024 03:13

Складено рейтинг найкращих смартфонів для ігор
5

Складено рейтинг найкращих ігрових смартфонів, які можна купити в 2024 році.

Серед них є навіть бюджетникй, але з величезним запасом продуктивності. Рейтинг склав портал GameRant.

Asus ROG 8 Pro - найвідоміший і за сумісництвом найкращий ігрофон. У нього найактуальніший процесор Snapdragon 8 Gen 3, 24 ГБ оперативної пам'яті, топовий дисплей на 165 Гц, і велика батарея на 5550 мАг.

Автор: iTech
  Asus ROG 8 Pro
Asus ROG 8 Pro

Nubia Red Magic 9 Pro - ще один оптимальний варіант для геймерів. Девайс отримав футуристичний дизайн, купу геймерських функцій й найпотужніше залізо з активною системою охолодження. Також для геймерів є сенсорні тригери на бічній грані корпусу.

Автор: iTech
  Nubia Red Magic 9 Pro
Nubia Red Magic 9 Pro

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіни більше не вироблятимуть Nokia і показали, чим замінять легендарний бренд

OnePlus 10T - смартфон-середняк для ігор. За продуктивність в ньому відповідає Snapdragon 8+ Gen 1, якого вистачить для спокійного геймінгу на максимальних налаштуваннях графіки. Також смартфон підтримує 150-ватну зарядку - до 50% апарат заряджається всього за 6 хвилин.

Автор: iTech
  OnePlus 10T
OnePlus 10T

Moto G Stylus 5G (2023) - бюджетний телефон для ігор. Він коштує дешевше $200 і пропонує 6,6-дюймовий екран FHD+ з частотою оновлення 120 Гц і процесор Snapdragon 6 Gen 1, який з легкістю запустить топові ігри як мінімум на середніх налаштуваннях.

Автор: iTech
  Moto G Stylus 5G (2023
Moto G Stylus 5G (2023

ASUS Zenfone 10 - дуже компактний і потужний. Отримав OLED-дисплей на 5,9 дюйма і геймерською частотою оновлення в 144 Гц, а процесор Snapdragon 8 Gen 2 означає, що він може без проблем запускати всі сучасні ігри.

Автор: iTech
  ASUS Zenfone 10
ASUS Zenfone 10

Компанія Apple готує відразу п'ять версій iPhone 16.

Базового iPhone 16 Plus цього року не буде, а замість нього з'являться дві нові моделі SE.

Інсайдер зазначив, що на 100% не впевнений у цій інформації, при цьому він може точно підтвердити, що Apple дійсно тестує якийсь iPhone з однією камерою і екраном на 60 Гц.

Зараз ви читаєте новину «Складено рейтинг найкращих смартфонів для ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі