неділя, 12 липня 2020 17:12

Показали концепт електровелосипеда майбутнього
4

Показали концепт електровелосипеда
Фото: Bosh eBike Design Vision / Bosh
Показали концепт електровелосипеда
Показали концепт електровелосипеда
Показали концепт електровелосипеда

Німецька компанія Bosch продемонструвала електровелосипед майбутнього.

Він обладнаний двома підвісками, захованим у рамі акумулятором і комп'ютером в кермі, повідомляє "24 канал".

Концепт має назву eBike Design Vision. Його позиціюють як міський спортивний транспорт, який також може працювати на бездоріжжі. Це забезпечується передньої і задньою підвіскою та амортизатором, вбудованим у підсидільну трубу.

Мотор Performance Line CX та літій-іонний акумулятор PowerTube 625 встановлені поруч з нижньою консоллю вала. Гальмівна система eBike ABS ховається позаду переднього багажника. Охолоджуючі канали збоку від нижньої труби запобігають перегріву мотора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honor запускає у продаж смартфон, здатний виміряти температуру тіла

Технічних деталей Bosch не повідомив. Невідомо, чи буде цей концепт коли-небудь реалізований.

"Мета розробки eBike Design Vision – показати, що все можливо сьогодні, коли мова заходить про інтеграцію функціонального дизайну і дослідження можливостей, які відкриває перед нами майбутнє", – заявив глава Bosch eBike Systems Клаус Фляйшер.

На деяких версіях офіційного сайту Samsung з'явились рендери смартфону, який явно є моделлю лінійки Galaxy Note20. Фото на певний час розмістили на сторінці іншого смартфону - Galaxy Note8, в розділі, який пропонував познайомитися з наступним поколінням Galaxy Note.

Зараз ви читаєте новину «Показали концепт електровелосипеда майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі