пʼятниця, 25 травня 2018 18:29

Pianoбой подарував концерт на випускний стрийським дітям

Pianoбой виступив на останньому дзвонику в школі на Львівщині.

Учні Стрийської школи, до якої завітав український співак, виграли всеукраїнський конкурс, повідомила PR-менеджер виконавця Ольга Шурова.

Конкурс оголосив сам Pianoбой після виходу кліпу "Все, що тебе не вбиває". Його він присвятив проблемі цькування дітей в школі.

"Ми придумали подарувати концерт на останньому дзвонику тій школі, яка найбільше цього б хотіла і прагнула. Переможець повинен був набрати максимальну кількість коментарів під відео з зазначенням міста та номера школи від унікальних користувачів", - каже фронтмен Дмитро Шуров.

  "Вітаємо із закінченням навчального року! Make love not war!", - Ольга Шурова. Фото: Facebook
"Вітаємо із закінченням навчального року! Make love not war!", - Ольга Шурова. Фото: Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Pianoбой" заспівав ліричну пісню радянської поетеси

15 травня був визначений переможець. Ним стала школа №4 міста Стрий. Школярі зробили неможливе: вони об'єдналися всім містом і стали найактивнішими серед більш ніж 16 тисяч учнів інших шкіл України.

"Справжній подарунок школярам!" - прокоментував Шуров концерт для переможців.

Емоційний кліп на пісню "Все, что тобі не вбиває" став вірусним в шкільному середовищі. Багато соціальних програми взяли його за основу своїх анти-буллінгових кампаній. А зірки після виходу кліпу по-своєму підтримали тему флешмобом #всещотебеневбиває: про свої історії цькування розповіли Джамала, Євген Кошовий, Анна Завальська, Наталя Гаріпова, Фагот, Open Kids і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Pianoбой подарував концерт на випускний стрийським дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі