вівторок, 15 травня 2018 09:45

Назвали продукти, які зменшують рівень тривоги в організмі

Назвали продукти, які зменшують рівень тривоги в організмі
Ківі зменшує рівень тривоги. Фото: unitedfoods.ua

Вживання продуктів у сирому вигляді зменшує рівень тривоги в організмі.

Такі результати дослідження новозеландських вчених з Університету Отаго, пише 24tv.

Науковці залучили до дослідження людей віком від 18 до 25 років. Аналізували фізичне і психологічне здоров'я. Науковці враховували раціон добровольців, фізичну активність і соціально-економічний статус.

Виявилося, що люди, які вживають у їжу більше сирих продуктів, не страждають так від занепокоєння. Такі продукти добре впливають на психічне благополуччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики розповіли про вплив горіхів на серце

Найкраще на психічний стан впливає вживання ягід, огірків, ківі, моркви, бананів, яблук, цитрусових, салату, грибів, селери, капусти і червоної цибулі.

Три порції капустяних овочів на день допомагають знизити тиск і очистити судини. До капустяних відносять броколі, цвітну і білокачанну капуста, кольрабі, ріпу, редис, зелень.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які зменшують рівень тривоги в організмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі