середа, 07 вересня 2022 16:07

iPhone 14 та багато іншого: презентація Apple 2022 – де і коли дивитися

iPhone 14 та багато іншого: презентація Apple 2022 – де і коли дивитися

У середу, 7 вересня, о 20:00 за Києвом Apple проведе першу осінню презентацію своїх нових продуктів.

Найбільше фанати чекають на презентацію нового iPhone 14, але крім смартфонів компанія покаже багато іншої продукції. Сьогодні мають презентувати чотири моделі смартфонів: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без "чубчика" – яким буде iPhone 14. Фото й відео

Базовий iPhone 14 та iPhone 14 Pro матимуть екрани з діагоналлю 6,1 дюйма, а iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro Max – 6,7 дюйма.

iPhone 14 матиме покращену 48-мегапіксельну основну камеру й фронтальну камеру з автофокусом. iPhone 14 Pro й Pro Max також матимуть новий процесор A16 і підтримувати функцію Always-on Display.

Вартість нових iPhone зросте. Базовий iPhone 14 коштує $799, iPhone 14 Pro – $1099; iPhone 14 Pro Max – $1199.

За даними джерел Bloomberg, попередні продажі стартують 9 вересня, а замовлення надійдуть покупцям із 16 вересня.

Коли iPhone 14 з'явиться в Україні, поки що невідомо.

Крім смартфонів, Apple планує показати навушники AirPods Pro другого покоління. Обіцяють підтримку Bluetooth 5.2, покращену якість звуку та стабільніше з'єднання. Крім того, тепер зарядний кейс із навушниками можна буде шукати за допомогою програми "Локатор".

Не оминули увагою і смарт-годинники. Apple Watch Series 8: перше велике оновлення від Apple з 2018 року. Буде три моделі – "бюджетна", стандартна та захищений варіант для любителів екстремального спорту.

Повідомляється, що в нових годинниках від компанії з'явиться Touch ID.

Презентують і нові операційні системи. Очікується, що на презентації Apple повідомить дату виходу iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 Ventura, watchOS 9 і tvOS 16.

В ОС з'являться нові функції: "живе" оповіщення та екран блокування з новими віджетами. Про це та інше компанія також планує розповісти на сьогоднішній презентації.

Трансляція Apple розпочнеться 7 вересня о 20:00 за київським часом. Вона вестиметься:

- на офіційному сайті компанії;
- на YouTube-каналі, для вашої зручності плеєр вставлений у новину.

Корпорація Apple анонсує сервіс оренди iPhone, iPad та інших ґаджетів. Прокат буде прив'язаний до передплати Apple One, передає Bloomberg.

Користувачі отримають не лише новий смартфон, але також доступ до Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade та інших сервісів.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 14 та багато іншого: презентація Apple 2022 – де і коли дивитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі