неділя, 19 березня 2017 11:35

Астроном повідомив про отримання сигналу від інопланетян

Астроном повідомив про отримання сигналу від інопланетян
Астроном повідомив про отримання сигналу від інопланетян. Фото - pravda

Контакт з інопланетним розумом можуть знайти через 10 років. Це сказав Сет Шостак – провідномий астроном з наукового центру в Каліфорнії, США.

За словами вченого, наступне десятиліття може стати революційним. Людство почує сигнал від позаземної цивілізації. Про це повідомляє "Новое Время".

"Ми застосовуємо радіотелескопи — це гігантські антени, щоб спробувати зафіксувати сигнал, який міг бути переданий будь-якої технічно розвиненою цивілізацією. Зараз це наш головний метод. Також розробляємо обладнання, призначене для того, щоб фіксувати лазерні спалахи, створювані іншими цивілізаціями. Поки ми його не використовуємо", - сказав Сет Шостак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На супутнику Сатурна виявили умови, подібні до земних

Кожні 10 секунд в організацію Search for Extraterrestrial Intelligence надходять сигнали від нібито відкритого космічного простору. Проте походження кожного з них – земне.

Раніше стало відомо, що космічна компанія NASA відправляє в космос систему вирощування рослин, щоб зрозуміти, як вони будуть розвиватися не на Землі. NASA зможе підготувати екіпаж до вирощування власного продовольства у космосі під час місій дослідження космосу.

Зараз ви читаєте новину «Астроном повідомив про отримання сигналу від інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі