вівторок, 25 серпня 2020 17:43

Apple почала розробку складаного iPhone з двома дисплеями

Apple почала розробку складаного iPhone з двома дисплеями
Новий iPhone планується без гнучкого екрана, але з так званою тканинною петлею та двома окремими дисплеями. Фото: pixabay.com

Компанія Apple працює над складаним смартфоном. Новий пристрій матиме незвичний дизайн та складатиметься з двох відокремлених дисплеїв.

Про це повідомив ютубер Джон Проссер, передає Gizmochina.

За запевненнями Проссера, телефон розробляється на базі iPhone 11 без гнучкого екрана, але з так званою тканинною петлею та двома окремими дисплеями. Ця петля захищатиме від бруду й має зробити пристрій довговічнішим, ніж інші складані смартфони. Ютубер наголосив, що екран пристрою не згинатиметься й не складатиметься.

У березні 2020 року Apple вже отримала технологічний патент на складаний пристрій. Він вирішує проблему складок і тріщин від частого використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple рекордно подорожчала

У лютому 2021 року Apple планує випустити доступнішу версію нового iPhone 12, який покажуть уже цієї осені. Попередньо, ціна буде майже $800.

Зараз ви читаєте новину «Apple почала розробку складаного iPhone з двома дисплеями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі