середа, 20 травня 2020 17:04

Відпочинок у Туреччині: коли країна зможе прийняти туристів

Відпочинок у Туреччині: коли країна зможе прийняти туристів
Курорти Туреччини готуються приймати туристів з 28 травня. Фото: pixabay.com

Громадяни 31 країни зможуть літати до Туреччини з 20 травня. Серед них українці.

Щоправда, на першому етапі відкриття кордонів йдеться не про туризм, а про поїздки в країну з метою лікування, пише BBC.

Зокрема, про послуги у сфері ортопедії, травматології, хірургії, онкології, нейрохірургії, гематології, інтенсивної та репродуктивної терапії.

Літаки прийматимуть аеропорти Стамбула та Анкари. Водночас на кордоні потрібно буде надати довідку, що ви не інфіковані Covid-19, або пройти тестування вже після прибуття в країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країну, яка першою відкрила громадські пляжі

Курорти Туреччини готуються приймати туристів з 28 травня. Про це влада країни веде переговори з 70 країнами. Однак українці зможуть полетіти на відпочинок, після того як поновлять регулярні авіаперельоти в Україні. Це станеться не раніше 15 червня.

Міжнародні авіалінії України прогнозують початок польотів з 1 липня.

Цьогоріч українські туристи зможуть подорожувати в Єгипет, Туреччину і Грузію. Є кілька європейських країн, які не дуже постраждали від коронавірусу і готові приймати українських туристів - Греція, Кіпр. Також ще Балканські країни - Хорватія і Чорногорія.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок у Туреччині: коли країна зможе прийняти туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі