середа, 09 листопада 2022 01:59

Відключення електрики 9 листопада: які регіони України залишаться без світла

Відключення електрики 9 листопада: які регіони України залишаться без світла
Поки плануються тільки стабілізаційні відключення - без аварійних. Фото: nokta.md

9 листопада в багатьох областях України знову очікуються стабілізаційні відключення електроенергії. Аварійних відключень поки не планується.

Без світла на певний час залишаться українці, які живуть у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях, повідомляє пресслужба компанії Укренерго в Telegram.

"Завтра, 9 листопада, по всій Україні будуть діяти графіки погодинних планових відключень" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: Україна робить все, щоб план РФ перетворити зиму на зброю провалився

Аварійних відключень поки не передбачається. Жителів України закликали стежити за повідомленнями своїх операторів розподілу.

В уряді раніше пообіцяли, що графіки відключень електроенергії зроблять більш передбачуваними для людей і бізнесу. Зараз вони часто не працюють або втрачають актуальність.

У Зеленського раніше відзначили, що слід розглядати всі сценарії погіршення ситуації з постачанням електроенергією. Серед них - і повний блекаут в країні.

Зараз ви читаєте новину «Відключення електрики 9 листопада: які регіони України залишаться без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі