вівторок, 31 травня 2011 16:26

Україна отримає від ЄС 17 мільйонів на "соціалку"

Україна отримає від ЄС 17 мільйонів на "соціалку"

Євросоюз надасть Україні 17 млн євро на соціальний розвиток.

Про це йдеться у підписаній сьогодні комісаром ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Філе та першим віце-прем'єром, міністром економічного розвитку та торгівлі України Андрієм Клюєвим угоді про фінансування за проектом "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду. 2-й етап".

Штефан Філе зазначив, що питання належного управління державою пов'язані не лише з реформами на національному рівні, але також із залученням людей до управління та з урахуванням думок громадян.

За словами Клюєва, в рамках цієї угоди місцеві органи влади надаватимуть пропозиції проектів для фінансування у спеціально створеній комісії, яка обиратиме найкращий із них.

Він зазначив, що вже під час реалізації першої стадії угоди було запропоновано кілька цікавих проектів, передусім у сфері енергозбереження та енергоефективності, а також у сфері житлово-комунального господарства.

Зараз ви читаєте новину «Україна отримає від ЄС 17 мільйонів на "соціалку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі