понеділок, 05 серпня 2013 09:53

Українцям пропонують іспанське громадянство за $30 тисяч

Українцям пропонують іспанське громадянство за $30 тисяч
Іспанське громадянство обіцяють оформити за 3 місяці. Фото: migratie.md

Купувати громадянство Іспанії вигідно тим, кому не видає візу США, каже киянин Микола Дмитрович. Придбати іспанське громадянство пропонує через одну з соціальних мереж.

"Грін-карту раніше можна було дешевше купити, але тепер можна розраховувати лише на таку схему. Громадянство Іспанії дає право на роботу і необмежене перебування в будь-якій країні Євросоюзу, а також безвізове пересування по Австралії, Канаді і США", - пояснив Микола.

Документи обіцяє оформити протягом трьох місяців. За це доведеться заплатити $30 тис. (240 тис. грн).

"Громадянство оформляємо офіційно, - переконує Микола. - Оформлення та отримання документів повністю проходить під супроводом наших юристів. Часто цікавляться, чи обов'язково знати іспанську, щоб отримати громадянство. Але знання мови ніхто у вас перевіряти не буде. Також не потрібно змінювати місце проживання і прописки. З собою треба принести свідоцтво про народження, український і закордонний паспорти, заміжнім доведеться надати свідоцтво про шлюб. Додатково треба подати свідоцтва про народження і шлюб батьків, фотографію паспортного зразка і автобіографію. Написати її за певною формою теж допоможуть юристи".

Обіцяє, що через 3 місяці можна буде отримати паспорт громадянина Іспанії.

"Процедура коштує дорого, але вона того варта, - переконує Микола. - Завдяки вашим документам діти і дружина зможуть отримати іспанське громадянство за спрощеною схемою".

Витрачати такі кошти на оформлення документів нема смислу, запевняє київський юрист Володимир Коваленко.

"Краще докласти ще 10 тисяч доларів і купити квартиру під Барселоною. Іноземцям, які купують іспанську нерухомість, уряд Іспанії надає право на постійне місце проживання в країні", - пояснив Коваленко.

За його словами, зв'язуватися з конторами, які обіцяють свою підтримку в оформленні таких важливих документів, небезпечно.

"Не варто віддавати пакет особистих документів людям, які обіцяють вам золоті гори. Вашу інформацію можуть використати проти вас. Тоді не дивуйтеся, що на ваше ім'я взяли кредит чи вашу нерухомість оформили під заставу", - говорить юрист.

Зараз ви читаєте новину «Українцям пропонують іспанське громадянство за $30 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі