пʼятниця, 05 липня 2013 17:45

У столичних магазинах почався літній розпродаж
6

Фото: ФОТО: Галина ОСТАПОВЕЦЬ

У столичних магазинах стартували літні розпродажі. Цього року вони почалися на місяць раніше, ніж зазвичай.

Поки ціни на цьогорічну весняно-літню колекцію спускають лише на 30-40%. Подекуди знижки доходять лише 50%. А от 70% обіцяють наприкінці липня - на початку серпня.

Киянка Ольга Синякова, яка добре знається на знижках і колекціях одягу, на вихідних прогулялася шопінгмолами столиці.

"Трохи розчарувалась, якщо чесно. Зайшла у найвідоміші демократичні магазини і нічого не могла підібрати. Шифонові блузки, які модні у цьому сезоні, коштують по 300 грн. На них скинули лише сотню. Сукні теж не дешевшають так, як має бути. Їхня ціна зараз від 500 гривень. Я взагалі-то чекаю на 300. Джинси теж уцінили лише на 100 гривень.

Ціни на хороше взуття поки тримають в районі 800 гривень. Це мінімальна вартість. Тому буду чекати, поки ціни на це все не опустяться до 70%. Тоді можна купувати. Хороші знижки лише на футболки, від 59 гривень і дитячий одяг. Ціни на останнє потішили. Гарні джинси за 150, блузки від ста, футболки взагалі від 39 гривень стартують. І це хороші і якісні речі", - відзначила жінка.

Зараз ви читаєте новину «У столичних магазинах почався літній розпродаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі