четвер, 13 червня 2013 16:22

Перед закриттям ціни у бутиках спускають удвічі
7

Фото: Фото: Анна Усік

Киянка Людмила Дмитренко за 1 тис. грн купила три пари взуття: дві пари босоніжок на літо і осінні туфлі.

"На вихідних гуляла по Контрактовій площі і побачила на одному зі взуттєвих бутиків оголошення про закриття, - розказує Дмитренко. - Обіцяли тотальні знижки. Взуття, яке коштувало 1,5-2 тисячі гривень, продають по 600-800. Шкіряні босоніжки на літо можна купити за 299 гривень. Є багато розмірів, тому свій підібрати не важко. Планувала купити тільки босоніжки, але коли побачила туфлі за 400 гривень, які весною продавали по 900, вийти без них з магазину вже не змогла".

Дівчина хвалиться обновками. З пакета дістає коричневі босоніжки на танкетці, бежеві сандалі на тонкій підошві і чорні туфлі на підборах з круглими носками і бантиком на п'ятці.

"Наступного дня повела у магазин хлопця, - говорить Людмила. - Вибрали йому за 500 гривень гарні туфлі на весілля. Носок не дуже довгий, підошва світло-коричнева, взуття пошите зі шкіри, яка імітує шкіру рептилій. Біля каси помітила ще полицю з в'єтнамками. Таку кількість гарних гумових капців ще не бачила. Усі розпродують по 60-70 гривень. Купила собі дві пари - одну сіру в басейн, іншу - білу з рожевими малюнками - на море".

Купувати речі перед закриттям магазинів радить шопер Олексій Данилишин.

"Гарна річ приносить задоволення, якщо вона не тільки пасує, але й допомогла заощадити кругленьку суму, - говорить Данилишин. - Не треба соромитися скуплятися на розпродажах. Це собі дозволяють робити як співаки, так і народні депутати. Зараз у Києві закривається багато бутиків. На бульварі Шевченка і Хрещатику кілька магазинів закрились ще перед Новим роком. Деякі у березні виставили на вітрини афіші "Ми зачиняємося", "Магазин закрит". Багато бутиків через високу аренду у центрі столиці переїжджають на Лівий берег.

Тому навіть на Хрещатику зараз кожна друга будівля майорить вивіскою "Аренда".

Каже, перед закриттям ціни у бутику власники спускають удвічі.

"Часто речі віддають по собівартості, - говорить шопер. - Не варто втрачати момент освіжити гардероб майже задарма. У деяких бутиках взуття, яке коштувало 1500 гривень, можна придбати утричі дешевше. Ціни в київських магазинах перед закриттям нагадують паризькі і міланські розпродажі".

Зараз ви читаєте новину «Перед закриттям ціни у бутиках спускають удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі