четвер, 25 січня 2007 17:49

У Бахчисараї відключили газ через борги

Сьогодні припинили подачу газу в Бахчисарай (Крим). Причина - борги населення місцевим тепловикам. Про це стало відомо сьогодні під час засідання комісії з перевірки платежів за енергоносії в Раді міністрів АРК.

Як повідомила директор підприємства Бахчисараю "Міськтепломережа" Тетяна Фоменко, загальна заборгованість населення і підприємств міста за спожите тепло становить на сьогоднішній день близько 1 мільйона гривень.

Перший віце-прем"єр Криму Азіз Абдуллаєв запропонував притягти до відповідальності керівництво регіону, яке належним чином не розібралося в проблемі. Крім того, найближчим часом до Бахчисараю для з"ясування ситуації відправляться кримські чиновники з міністерства економіки і міністерства ЖКХ.

Раніше Міністерство палива і енергетики України в ході перевірок виявило в Криму великі заборгованості за газ.

Критична ситуація з недоплатою за "блакитне паливо" склалася в Державному акціонерному товаристві "Чорноморнафтогаз", загальна заборгованість якого на кінець 2006 року складала 357 мільйонів гривень. З них 29 мільйонів залишилася з 2006 року, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Бахчисараї відключили газ через борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі