четвер, 22 грудня 2011 16:31

У 2012 році українці зароблятимуть менше і втікатимуть за кордон

У 2012 році українці зароблятимуть менше і втікатимуть за кордон

Кінця світу у 2012 році не буде, але усім доведеться задуматись, як жити далі. Такий прогноз харківського астролога Олени Максимової на 2012 рік.

"Зарплати знизяться, а ціни виростуть. Згадаємо таке поняття як "дефіцит". Не вистачатиме робочих місць. Гривня впаде. Курс долара і євро виросте, але не на багато", - вважає астролог.

Прогнозує подорожчання хліба і сільськогосподарських продуктів.

"Засіяні 2011 року озимі майже не посходять. Зростуть ціни на сільськогосподарську продукцію, в тому числі на хліб - бо рік буде неврожайний. Наші виробники активно вивозитимуть товар закордон, де збути його можна буде вигідніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл коштуватиме українцям 1,5-2,5 тисячі гривень - експерт

Державна скарбниця у травні серйозно спорожніє.

"Ми зазнаємо серйозних збитків. На тлі світової економічної кризи в Україні криза буде ще глибшою. Опинимося в "економічній блокаді", бо кредиту не дадуть ні Європа, ні Росія".

Багаті українці активно скуповуватимуть нерухомість за кордоном.

"Купити чи продати житло бажано до 6 жовтня. Наступні 5 років будуть малосприятливими для цього. Селяни почнуть продавати землі, але їх дуритимуть. Через махінації втратять більше, ніж зароблять".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни дозволили Україні розтягнути повернення $ 2 мільярдів кредиту

Чимало українців виїдуть за кордон.

"Варто чекати на нову хвилю міграції. Чимало українців відправиться у пошуках кращої долі за кордон. Однак і там ситуація буде на межі кризи. Багато хто повернеться без грошей і з підірваним здоров'ям. У пошуках кращої долі закордон виїде багато жінок. Активно виходитимуть заміж за іноземців".

Зараз ви читаєте новину «У 2012 році українці зароблятимуть менше і втікатимуть за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі