середа, 19 липня 2023 14:15

ТОВ "УЕБ" перебуває в діалозі з деревообробниками
Подія

Ринок деревини України сьогодні успішно функціонує. З липня 2021 року державні лісові господарства реалізовують ресурс виключно на ліцензованих біржових торгах, у відповідності до змін законодавчих норм та рішення Юрія Болоховця.

За 2 роки торгів, що відповідають передовій світовій практиці, покупці деревини переконались у ефективності роботи товарних бірж, серед них й компанія ТОВ "СВІСС КРОНО".

  Фото: Українська енергетична біржа
Фото: Українська енергетична біржа

"З метою побудови ефективної системи торгів, надання якісного вже й після торгового сервісу, ми постійно перебуваємо в діалозі з учасниками ринку. Нам важливо чути відгуки як про роботу біржі, так і роботу самих продавців. Коли ми розуміємо проблемні питання всіх сторін та їх побажання, то нам простіше вдосконалювати наші інструменти та спільні бізнес-процеси", – повідомив під час особистого візиту на підприємство Костянтин Шевчук, заступник Генерального директора ТОВ "УЕБ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агенти УЕБ здійснили контроль відвантаження реалізованої деревини покупцеві на Кіровоградщині

Представники біржі предметно обговорили з Генеральним директором провідного виробника ламінованих плит Анджейем Зайонцем та з менеджером постачання лісосировини Ольгою Чуловською кон'юнктуру ринку, його доступність та прозорість.

  Костянтин Шевчук, заступник Генерального директора ТОВ «УЕБ». Фото: Украинская энергетическая биржа
Костянтин Шевчук, заступник Генерального директора ТОВ «УЕБ». Фото: Украинская энергетическая биржа

"Приємно, що лідери деревообробної галузі позитивно відзначають результати нашої дворічної роботи та й завжди відкриті до діалогу. Ми сьогодні визначили певні можливості щодо подальшої диджиталізації всіх етапів постачання сировини. Зараз будемо це опрацьовувати, розробляти дорожню карту та впроваджувати, адже наша ціль – це функціонування організованого ринку, який буде максимально зручним та ефективним як для покупців, так і для продавців", – додав Костянтин Шевчук.

Для створення бенчмарку та зростання рівня прозорості Українська енергетична біржа з 10 жовтня запровадила розрахунок індексів середньозважених цін на необроблену деревину.

Зараз ви читаєте новину «ТОВ "УЕБ" перебуває в діалозі з деревообробниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі