неділя, 13 грудня 2015 16:30

Топ 5 товарів, на яких перед Новим роком розміщують мавп
5

Фото: Яна Романюк

Магазини одягу і супермаркети пропонують велику кількість товарів із зображенням мавпи – господині 2016 року за китайським календарем. Шопоголік Вадим Сітуха на прохання кореспондента Gazeta.ua виділив Топ 5 товарів з мавпочками, які користуються найбільшим попитом у покупців.

1. Труси

"Поставив їх на перше місце без вагань, - говорить Вадим. – Українці люблять дарувати один одному білизну на новорічні свята. Малюнки з мавпочками наносять як на жіночі, так і на чоловічі труси. Можна знайти також купальники і піжами з мавпами".

2. Подушки

"Це хороший подарунок для друзів і колег, тому серед покупців користуються популярністю десятки років", - каже шопоголік.

3. Чашки

"У мене є друг, який колекціонує чашки з усіма тваринами за китайським гороскопом, - розповідає Вадим. - Почав ще у 2009 році. Друзі знають про його колекцію і доповнюють її щороку. Дехто привозить Олегу такі чашки навіть із закордонних подорожей. Подарунок популярний, бо недорогий. У кризу – саме те, що треба".

4. Ялинкові прикраси

"Новорічні іграшки - дуже ходовий товар у грудні. Їх добре розкуповують, бо символізують рік, який настає. Але цей товар ризикований. Якщо не продасте, наступного року буде неактуальним", - зауважив Сітуха.

5. Подарункові коробки

"Мавпочки присутні на більшості подарункових упаковок із солодощами, - каже консультант із шопінгу. – Їх розміщують на пакувальній папері, подарункових пакетах і стрічках. Це вдалий маркетинговий хід, якому не один десяток років".

Зараз ви читаєте новину «Топ 5 товарів, на яких перед Новим роком розміщують мавп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі