четвер, 07 березня 2013 17:17

Шуфрич зрадів входженню Ахметова у "Нафтогазвидобування": Посилиться енергонезалежність

Шуфрич зрадів входженню Ахметова у "Нафтогазвидобування": Посилиться енергонезалежність
Нестор Шуфрич

Народний депутат від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич радий входженню в підприємство "Нафтогазвидобування" компанії СКМ Ріната Ахметова.

Про це заявив сам Шуфрич, якого цитує "Економічна правда".

"Я радий входженню в підприємство "Нафтогазвидобування" компанії Ріната Ахметова. З Рінатом Леонідовичем мене пов'язують давні товариські стосунки. Його ділова репутація дає мені впевненість у розвитку нашої компанії і посилення енергетичної незалежності України", - сказав Шуфрич.

Нагадаємо, сьогодні раніше стало відомо, що СКМ досягла принципової домовленості про придбання пакета акцій компанії ПрАТ "Нафтогазвидобування" в розмірі 25%.

Зазначимо, що нині по 16,65-16,7% акцій компанії "Нафтогазвидобування" належать кіпрським Wolford Holdings Limited, Winburg Investments Limited, Vediston Management Limited, Actovent Investments Limited, Foloux Consulting Limited, Alfredo Trading Limited.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич зрадів входженню Ахметова у "Нафтогазвидобування": Посилиться енергонезалежність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі