вівторок, 29 січня 2013 01:15

Експерт переконаний, що в Шуфричу говорить бізнесмен, а не політик

Експерт переконаний, що в Шуфричу говорить бізнесмен, а не політик
Нестор Шуфрич. Фото: job-sbu.org

Заяву "регіонала" Нестора Шуфрича, який звинуватив міністра енергетики Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії компанії "Нафтогазвидобування" і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії, можна трактувати як перемогу бізнесмена над політиком в Шуфричі.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Кость Бондаренко.

"Це просто захист своїх бізнесових інтересів. Нестор Шуфрич, з одного боку, виступає як політик, а з іншого, як бізнесмен", - висловив думку експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою

Окрім того, за його словами, "тому, в цьому випадку, в ньому говорить бізнесмен, який намагається захистити свої інтереси, корпоративні інтереси перед, умовно кажучи, наступом державних структур".

"Подібні речі — це не новина для України, вони час від часу з'являються, простої бізнес та політика у нас ще не відокремлені один від одного, та й навряд чи вони будуть відокремлені ефективно, тому що ніде в світі вони не відокремлені. В даній ситуації саме бізнесмен говорить над політиком", - підкреслив він.

Окрім того, він переконаний, що така заява ні до чого не призведе. "Зрозуміло, що є різні, групи впливу є різні лобістські групи, чи підгрупи, які формувались довкола Віктора Януковича та захищають свої інтереси. Було би дуже дивно, якби Едуард Ставицький захищав інтереси Нестора Шуфрича".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко підписувала газові угоди під тиском — Ляшко пропонує уряду йти у Стокгольмський суд

Нагадаємо, "регіонал" Нестор Шуфрич, звинуватив міністра енергетики Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії компанії "Нафтогазвидобування" і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії. Як повідомляють ЗМІ, Шуфрич і народний депутат Микола Рудьковський втратили контроль над своїм підприємством – "Нафтогазвидобування".

Зараз ви читаєте новину «Експерт переконаний, що в Шуфричу говорить бізнесмен, а не політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі