понеділок, 28 січня 2013 18:54

Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою

Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою
Володимир Жириновський не заявляв у міліцію на дівчину з КУПРу. Фото: gazeta.ua

Віце-спікер Держдуми РФ, керівник фракції ЛДПР Володимир Жириновський не звертався із заявою до українських правоохоронних органів з приводу інциденту на прес-конференції в понеділок у Києві.

"Ніхто до нас ні з якими заявами не звертався, відповідно, слід розуміти, що конфлікт був вичерпаний після того, як охоронці вивели дівчину з конференц-залу", - розповіли журналістам у понеділок у відділі зі зв'язків з громадськістю МВС України в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зустрічі з Жириновським спікер ВР вирішив, що дружба з Росією не завадить інтеграції України в ЄС

Як повідомлялося, 28 січня в Жириновського в понеділок в ході прес-конференції в Києві одна з журналісток кинула квашену капусту, вигукнувши при цьому: "Українофоб! Геть шовіністів з України!".

Жириновський не постраждав, його охорона оперативно вивела дівчину та її прихильників із залу. Пізніше в Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР - Коаліція учасніків помаранчевої революції) заявили, що капусту кинули їх активісти.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі