пʼятниця, 10 січня 2014 15:45

Ставицький зобов'язав "Нафтогаз" погоджувати з ним усі великі платежі

Ставицький зобов'язав "Нафтогаз" погоджувати з ним усі великі платежі
Едуард Ставицький. Фото: golos.ua

Міністерство енергетики та вугільної промисловості зобов'язало "Нафтогаз України" попередньо погоджувати з ним усі платежі на суму 8 млн грн і вище.

Таке рішення закріплене наказом №936 від 12 грудня 2013 року, оприлюдненому на сайті Міненерговугілля.

"Нафтогаз" зобов'язаний щомісячно надавати Міненерговугілля план-графік своїх платежів, а також платежів своїх дочірніх підприємств на наступний період. Крім того, НАК повинна щодня звітувати перед міністерством за фактом її руху коштів.

"Нафтогаз" повинен в обов'язковому порядку узгоджувати з Міненерговугілля залучення будь-яких кредитів, надання гарантій третім сторонам. Всі кошти НАК повинні витрачатися виключно за напрямами, передбаченими у фінплані "Нафтогазу".

Наказ №936 виданий за попередніми підсумками перевірки діяльності "Нафтогазу" ревізійною комісією компанії. Персональна відповідальність за виконання наказу покладена на голову "Нафтогазу" Євгена Бакуліна. Питання залишається на контролі міністра енергетики Едуарда Ставицького.

Зараз ви читаєте новину «Ставицький зобов'язав "Нафтогаз" погоджувати з ним усі великі платежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі