четвер, 26 березня 2020 11:28

Сенат США виплатить по $1200 допомоги через коронавірус

Сенат США виплатить по $1200 допомоги через коронавірус
Сенат США затвердив економічний пакет допомоги через коронавірус. Фото:eimg.pravda.com

Щоб стимулювати американську економіку під час кризи через пандемію коронавірусу, Сенат США одноголосно підтримав пакет допомоги на $2 трлн.

Він включає виплати допомоги в разі безробіття, велику кредитну програму для підтримки бізнесу, а також додаткове фінансування для медустанов, повідомляє The Guardian.

На програму кредитування для підприємств, штатів і міст із $2 трлн передбачили $500 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США можуть випередити Італію за кількістю хворих Covid-19

На малий бізнес виділили $367 млрд. Ще $130 млрд передбачено для лікарень і розширеного страхування в разі безробіття. Кожному дорослому американцеві виділять допомогу в сумі $1200 і ще по $500 на неповнолітніх.

Тепер пакет повинен пройти через Палату представників і отримати схвалення Дональда Трампа. Президент уже говорив, що підпише його негайно.

У США випускають ув'язнених із тюрем у зв'язку з пандемією коронавірусу. Карантинній "амністії" підлягають в'язні, старші за 50 років, і ті, хто відбуває покарання за нетяжкі злочини з мінімальним ризиком повторення.

Зараз ви читаєте новину «Сенат США виплатить по $1200 допомоги через коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі