субота, 01 липня 2023 02:54

З 1 липня зростуть тарифи Укрпошти

З 1 липня зростуть тарифи Укрпошти
Укрпошта підніме ціни на послуги. Фото: Економічна правда

Укрпошта з 1 липня частково перегляне вартість відправлень по Україні та за її межами.

Вартість доставлення відправлень "Укрпошта Експрес" збільшиться у середньому на 10 грн для пересилання в межах однієї області та на 8 грн для пересилання в межах всієї країни, йдеться на сайті оператора.

Також діятимуть нові тарифи на послуги "Укрпошта Стандарт", де середнє підвищення становить 7 грн на доставлення по Україні, а в межах окремої області – 10 грн. Клієнти будуть платити тільки за фактичну вагу відправлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську марку про "русскій воєнний корабль" визнали найкращою за 2022 рік

Також впроваджено зміни й для інших послуг. На 5 грн зросте вартість послуги "Укрпошта Документи" та вартість кур'єрського забору або доставлення.

Починаючи з 1 липня, також будуть внесені зміни у вартість на доставлення "дрібних пакетів рекомендованих" на всі зони та на доставлення посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів.

Оператор наголошує, що навіть після перегляду вартості її тарифи залишають доступними та нижчими порівняно з конкурентами на 20-30%.

Українці почали отримувати SMS нібито від Укрпошти про те, що їх відправлення не доставлять, якщо вони не нададуть свої персональні дані.

У компанії попередили – це нова схема, з допомогою якої шахраї намагаються заволодіти коштами клієнтів.

Текст повідомлення приблизно наступний: "Через відсутність адреси Ваша посилка не може бути доставлена. Ви можете оновити адресу та зробити новий запит на доставку за посиланням..".

Зараз ви читаєте новину «З 1 липня зростуть тарифи Укрпошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі