середа, 15 жовтня 2014 10:53

Російські олігархи рятують майно від санкцій Заходу - ЗМІ

Російські олігархи рятують майно від санкцій Заходу - ЗМІ
vkurse.ua

Російські мільярдери з оточення президента РФ Володимира Путіна намагаються врятувати свої активи від санкцій, переписуючи їх на своїх дітей.

Мільярдери брати Аркадій і Борис Ротенберг, які були включені в список санкцій США в березні, передають свої частки компаній синам, щоб уникнути фінансових втрат. Про це пише Bloomberg.

Так, друг дитинства і партнер по дзюдо Путіна Аркадій Ротенберг переписав 26% компанії "Мостотрест" на свого сина Ігоря. Бізнесмен також передав синові свою частку в компанії "TPS Real Estate Holding", яка будує торгові центри в Москві і Сочі. Син Бориса Ротенберга отримав 50% компанії "Hartwall Arena", яка знаходиться у Фінляндії.

"Вони, очевидно, прагнуть обійти потенційний вплив санкцій" - цитує видання главу московського Центру політичних технологій Ігоря Буніна, - давайте подивимося, як Захід відреагує на це".

Раніше видання Washington Post писало, що олігархи в Росії бояться, що Путін відбере їх майно для боротьби проти Заходу. Видання Financial Times писало, що Путін може почати нову війну, коли його рейтинг впаде через санкції.

Зараз ви читаєте новину «Російські олігархи рятують майно від санкцій Заходу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі