пʼятниця, 13 травня 2011 11:08

Рада повинна списати комунальні борги українців - нардеп

Рада повинна списати комунальні борги українців - нардеп

Верховна Рада повинна списати комунальні борги населенню України, після того, ухвалила за основу законопроект про списання з підприємств паливно-енергетичного комплексу (ПЕК) більше 24 млрд грн заборгованості за газ в 1997-2010 роках.

Про це повідомила прес-служба народного депутата, президента партії "Правда" Дмитра Ветвицького з посиланням на його коментар щодо учорашнього рішенні парламенту списати 24 млрд грн підприємствам паливно-енергетичного комплексу незалежно від форми власності.

"Якщо Верховна Рада списала борги нафтовим компаніям, то зобов'язана списати комунальні борги і населенню України", - заявив він.

"Верховна Рада вирішила пробачити нафтовим і газовим компаніям, які оперують десятками мільярдів доларів, борги бюджету України у розмірі 24 млрд грн. В той же час комунальні борги українців, які отримують мізерні пенсії і просто не можуть оплачувати комунальні послуги, ніхто не збирається пробачати", - зазначив нардеп.

"Проте, якщо парламент пробачив величезні заборгованості олігархам, то зобов'язаний списати всі комунальні борги населенню України. Це буде справедливо по відношенню до людей", - заявив Ветвицький.

Зараз ви читаєте новину «Рада повинна списати комунальні борги українців - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі