пʼятниця, 19 серпня 2016 14:41

Наступного року відновлять всі аварійні мости - Омелян

Наступного року відновлять всі аварійні мости - Омелян
pogliad.ua

Наступний рік в мінінфраструктури збираються зробити роком відновлення мостів.

Про це сказав міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян. З робочим візитом він відвідав Чернівецьку область.

"Наступного року Міністерство інфраструктури спільно з Укравтодором планує провести рік відновлення українських мостів, які перебувають в поганому технічному стані та мають зношення понад 90%", - зазначив міністр.

Володимир Омелян разом із Головою фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максимом Бурбаком відвідав будівництво нового мосту. Міст має об'єднати Новоселівський та Герцаївський райони Чернівецької області.

Очільник Мінінфраструктури висловив сподівання, що роботи на мосту будуть завершені вже наступного року.

"Я сподіваюся, що ми цього року зможемо запустити роботу і поетапно, наступного року або через рік, її завершити", – сказав Володимир Омелян.

Новий міст має стратегічне значення для області. Він дозволить розвантажити від транзитного транспорту місто Чернівці.

"Виходить економія в часі, економія у відстані буде близько 150 км. Це буде вигідно всім. Вже запрацював малий прикордонний рух. Міст забезпечить нашим громадянам якнайшвидший і найкомфортніший спосіб доїжджати до Румунії. Це стратегічний міст", - наголосив Голова фракції "Народний фронт".

Володимир Омелян ознайомився з ходом будівництва пунктів пропуску "Дяківці"" та "Порубне". За його словами, діяльність Мінінфраструктури спрямована на створення більш комфортних умов для громадян при перетині кордону з ЄС.

"Маємо бути частиною європейського простору не на словах, а в реальних справах. Ми повинні йти одним шляхом: будувати пункти пропуску, ремонтувати дороги та мости для того, щоб у нас було безперешкодне сполучення з Європою. Це розвиває як регіон, так і країну загалом", - підкреслив міністр.

Зараз ви читаєте новину «Наступного року відновлять всі аварійні мости - Омелян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі