четвер, 15 травня 2014 19:50

На шоколадному Путіну заробляють 1000 гривень на день
6

У Львові почали продавати шоколадні фігурки президента Росії Володимира Путіна. Президент меншого розміру вагою 100 грамів у гамівній сорочці та наполеонівській трикутній шапці коштує 35 грн. Більший, вагою 250 грамів, у ватнику та з бомбою в руках за спиною – 65 грн.

"Раніше продавали лише шоколадних зайців і шоколадні туфельки, - розповідає менеджер зв'язків з громадськістю шоколадної майстерні Роман Кучкуда. - Наш знайомий Олег Мацех запропонував зробити шоколадного Путіна. Дизайн розробив сам. Пояснив, що ім'я, цієї людини звучить щодня ледь не в кожної людини. Українцям треба дати можливість зробити з агресором все, що вони хочуть"

В Львові щодня купують кілька десятків шоколадних фігурок. Під замовлення їх відсилають у Канаду та Київ.

"Путіна робимо у спеціальних силіконових формочках. Згодом він з'явиться і в інших містах України. Люди по-різному на нього реагують, одні обурюються, що ми зробили його з шоколаду, інші прямо на очах у продавців відкушують йому голови, ще інші обіцяють з'їсти вдома, але розтопивши, агресора як гарячий шоколад"

Нагадаємо, у березні італійський "політичний скульптор" Фернандо Соса створив секс-іграшку з обличчям Путіна, аби підкреслити роль президента РФ як альфа-самця.

Зараз ви читаєте новину «На шоколадному Путіну заробляють 1000 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі