четвер, 03 липня 2014 15:22

На переселенців з Криму виділять 25 мільйонів

На переселенців з Криму виділять 25 мільйонів
фото: telegraf.com.ua

Кабінет міністрів України ухвалив рішення виділити обласним та Київській міській державним адміністраціям кошти в сумі 25 млн 166 тис. грн для надання грошової допомоги на прожиття сім'ям, які переселилися з Криму і Севастополя.

Постановою № 213 від 25 червня 2014 Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Обласним адміністраціям та Київської міськдержадміністрації доручено вжити заходів щодо забезпечення оплати різниці між фактичною вартістю проживання до 1 липня 2014 сімей, що переселилися з Криму та Севастополя, і сумою допомоги на їх тимчасове проживання, що надається з резервного фонду держбюджету, за рахунок коштів місцевих бюджетів, благодійних коштів, інших джерел, не заборонених законодавством, і власних коштів таких громадян.

Крім того, адміністраціям необхідно затвердити у тижневий термін за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із наданням грошової допомоги на проживання цим сім'ям.

Зараз ви читаєте новину «На переселенців з Криму виділять 25 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі