пʼятниця, 08 лютого 2013 15:07

На домашньому салоні депіляції заробляють 10 тисяч гривень щомісяця

На домашньому салоні депіляції заробляють 10 тисяч гривень щомісяця
Фото: delfi.ua

Киянка Ольга Котенко чотири роки працювала у столичному салоні краси. Торік у листопаді з подругою орендувала двокімнатну квартиру на першому поверсі. Відкрила там домашній салон краси.

"Тільки на депіляції вдома заробляю до 10 тисяч гривень на місяць, - ділиться Котенко. - Подруга робить стрижки і зачіски, її сестра - манікюр. Для цього квартиру трошки переобладнали. Манікюр робимо на кухні, одну кімнату віддали під перукарню. В іншій я обладнала кабінет для депіляції".

Показує каталог з цінами на косметичні послуги. Найдешевші - депіляція губи і підборіддя - по 120 грн. Найдорожче - депіляція чоловічої спини - майже 800 грн.

"Найчастіше замовляють депіляцію пахв, ніг, бікіні і навколо ореолів грудей. Інтимні зачіски роблять рідше. Хіба у період весіль - навесні і влітку, а також перед святами - Днем усіх закоханих і 8 Березня", - зазначила Котенко.

До традиційних малюнків у зоні бікіні відносить сердечками, метелики, квіти та початкові літери свого імені або імені партнера.

"Рідше просять вискубати на лобку ієрогліфи, лабіринти, полум'я, фрукти. Недавно одній жінці за 30 вистригла морську зірочку. Вона у журналі побачила лабіринт, хотіла собі. Але в жінки широкі стегна. Лабіринт виглядав би розтягнутим і вульгарним. Перед Новим роком почастішали замовлення на ялинки, рибки, ящірки та змій", - розповіла жінка.

Не радить робити процедуру вдома.

"Одна клієнтка обслуговувалась у мене двічі. Вистригли їй на лобку сердечко і першу літеру імені її чоловіка. Чекала її через 3 тижні на корекції, не прийшла. Через півтора місяці зізналась, що пробувала робити корекцію вдома. Зіпсувала малюнок, ще й подразнення пішло в зоні бікіні", - згадує Ольга.

Каже, на депіляції не можна економити.

"За необхідності майстра можна викликати додому. Головне, щоб він був асом у цій справі, бо особливо інтимні зони, які піддаються обробці, настільки делікатні і чутливі, що людина, яка проводить цю процедуру, повинна знати послідовність її здійснення, усі правила антисептики та знеболювання", - пояснила Котенко.

Зараз ви читаєте новину «На домашньому салоні депіляції заробляють 10 тисяч гривень щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі